Sel Gris
Acheter un chèque-cadeau
Zeedijk 314
8301 Duinbergen | Afficher la carte
Dernière réservation il y a environ 20 minutes
Heures d’ouverture
- Lundi
-
12:00 - 14:00
19:00 - 20:30
19:00 - 20:30 - Mardi
-
12:00 - 14:00
19:00 - 20:30 - Mercredi
- Fermé
- Jeudi
- Fermé
- Vendredi
-
12:00 - 14:00
19:00 - 20:30 - Samedi
-
12:00 - 14:00
19:00 - 20:30 - Dimanche
-
12:00 - 14:00
19:00 - 20:30
Frederik Deceuninck was twee jaar chef de partie in de Karmeliet en drie jaar souschef in het kustrestaurant Jardin Tropical.
Sel Gris bevindt zich achter aan de Zeedijk van Duinbergen, niet ver van het laatste plukje duinen.
Vanuit het restaurant kijkt men uit over het strand en de zee.
De hedendaagse strakke inrichting is sober en toch luxueus, en uitgevoerd in verschillende tinten grijs.
Frederik Deceuninck was twee jaar chef de partie in de Karmeliet en drie jaar souschef in het kustrestaurant Jardin Tropical.
Na een verblijf van zeven maanden bij de Pastorale in Reet, besloot hij om zijn droom waar te maken: een eigen gastronomisch restaurant waar de culinaire beleving centraal staat.
Chef Frederik Deceuninck leidt de keuken, met in de zaal zijn rechterhand maître Dieter Ryckebosch aan het roer. Zij ontvingen in 2008 hun Michelinster. Sinds editie 2022 quoteert Gault&Millau het restaurant met 17 op 20.
Sinds 2019 opende Frederik Deceuninck een tweede concept: Restaurant Caillou, onder leiding van Sander Van De Walle en Camille Steenhuyse.